Μενου
Your Cart

Ελαιόλαδο Athenian Gold

Ελαιόλαδο Athenian Gold
Εκτός Αποθέματος
Ελαιόλαδο Athenian Gold

Συσκευασία: 1x 500ml

Το μονοποικιλιακό ελαιόλαδο ΑΤΗΕΝΙΑΝ GOLD παράγεται από την  ποικιλία Κολοβή η οποία καλλιεργείται στους ελαιώνες της Λέσβου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ισορροπημένη πλούσια γεύση.

Το γευστικό προφίλ του ΑΤΗΕΝΙΑΝ GOLD προέρχεται από έναν μοναδικό συνδυασμό φυσικών αρωμάτων, σε συνδυασμό με ευχάριστες εντάσεις πικρού και πικάντικου. Οι γευστικές του ιδιότητες συνδέονται με την αυξημένη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες οι οποίες συμβάλουν στην  προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες (EU Health Claim 432/2012).

Το ελαιόλαδο ATHENIAN GOLD αποτελεί ένα εμβληματικό προϊόν, μέσω του οποίου το Πανεπιστήμιο Αθηνών επιδιώκει να δείξει τον δρόμο προς την εξωστρέφεια και την καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα, σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό, μια νέα αντίληψη για την εύρεση πόρων και την υποστήριξη της έρευνας.

Ερευνητικό Πρόγραμμα με τίτλο «Εξειδικευμένη Έρευνα Προώθησης Ελαιόλαδου και Προϊόντων Ελιάς Βορείου Αιγαίου μέσω Ανάδειξης του Βιοδραστικού Περιεχομένου και των Ιδιαιτέρων Χαρακτηριστικών Ποιότητας»

Τα έσοδα από τη διάθεσή του ATHENIAN  GOLD θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της επιστημονικής έρευνας στον τομέα του ελαιολάδου.

12,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,62€
  • Stock: Εκτός Αποθέματος
  • Model: 206
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.