Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη λειτουργία του ανανεωμένου επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος αναμνηστικών ειδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόκειται για μια ακόμη ενέργεια στα πλαίσια της εξωστρέφειας και προβολής του Πανεπιστημίου και των Σχολών του και ταυτόχρονα της προσέλκυσης πόρων. 


Λίγα λόγια για εμάς..

Από τον Ιούνιο του 2016 λειτουργεί το e-shop αναμνηστικών προϊόντων του ΕΚΠΑ με το χαρακτηριστικό έμβλημα της θεάς Αθηνάς και το λογότυπό του, το οποίο έχει κατοχυρωθεί από το ΕΚΠΑ και χρησιμοποιείται αποκλειστικά. Μεταξύ άλλων διατίθενται είδη γραφείου και γραφική ύλη, είδη ένδυσης, κοσμήματα και διακοσμητικά.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια το Πανεπιστήμιο διαθέτει μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος το εμβληματικό ελαιόλαδο Athenian / Athenian Gold και το ξεχωριστής ποιότητας κρασί «Αλχημεία», επιδιώκοντας την καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα και την άμεση αξιοποίηση των ερευνητικών προσπαθειών των Κέντρων Αριστείας του ΕΚΠΑ.

Φτάνοντας στο σήμερα, έχουμε πετύχει τη δημιουργία ενός καταστήματος με μεγάλη ποικιλία που εξυπηρετεί καθημερινά μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, φοιτητές, απόφοιτους, καθώς και πλήθος συνεδρίων του Πανεπιστημίου. 

Με την μέχρι τώρα εμπειρία μας και με βασικό στόχο την ανάδειξη των προϊόντων μας, έχουμε χτίσει μακροχρόνιες συνεργασίες εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα υλικών για τα αναμνηστικά μας, με σεβασμό στην ιστορία του Πανεπιστημίου.

Σε αυτά τα πλαίσια γεννήθηκε η ιδέα για ένα ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα μπορεί να υποστηρίξει με μεγαλύτερη ευελιξία τις τρέχουσες και τις μελλοντικές δράσεις του. Μία από αυτές τις δράσεις θα είναι η δημιουργία αναμνηστικών ειδών για την ανάδειξη των Πανεπιστημιακών μας Μουσείων, αλλά και αναμνηστικά είδη για κάθε Σχολή του ΕΚΠΑ.

Με αυτοπεποίθηση και ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο νέο μας e-shop. Μπορείτε πάντα να μας βρείτε στα γραφεία της Εταιρείας Αξιοποιήσεως και Διαχειρίσεως της Περιουσίας του ΕΚΠΑ (Ακαδημίας 33), η οποία ανέλαβε να οργανώσει και να υλοποιήσει το εγχείρημα αυτό, υπό το συντονισμό του καθηγητή Νικόλαου Θωμαΐδη, Προέδρου του ΔΣ της Εταιρείας.