Μενου
Your Cart

Πολιτική Επιστροφών

Ο δικτυακός τόπος gifts.uoa.gr σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, τον οποίο είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.


Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:

1. Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

2. Να επιστραφούν μαζί τα παραστατικά αγοράς που το συνοδεύουν.


Δήλωση Επιστροφής Εμπορεύματος

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος που παραγγείλατε θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής.


Τρόπος Επιστροφής

Η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας μεταφορών με την οποία έγινε η αποστολή.


Κόστος Επιστροφής

Ο δικτυακός τόπος gifts.uoa.gr επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής του προϊόντος μόνο όταν:

1. έχει παραδοθεί με καθυστέρηση (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας),

2. έχει παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικό.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς.


Σημείωση:

Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές ενδυμάτων.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.


Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:


ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ακαδημίας 33, Αθήνα, 10672


We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.