Μενου
Your Cart

Τρόποι Αποστολής

Ο δικτυακός τόπος gifts.uoa.gr, προσφέρει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή καταβάλλοντας το συνολικό αντίτιμο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Για παραγγελίες ως 2 κιλά εντός Ελλάδας, το κόστος είναι 5€.


2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στο tmoustak@uoa.gr. Παρακαλούμε, μετά από ενδεχόμενη κατάθεσή σας επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωσή της.


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN : GR 0901 1010 4000 0010401120463
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ3. Εξόφληση στο κατάστημα με χρήση της κάρτας σας (πιστωτικής ή χρεωστικής)

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας στα καταστήματά μας με χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.


Τρόποι αποστολής

Ο δικτυακός τόπος gifts.uoa.gr προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

1. Αποστολή με Courier

Η συνεργαζόμενη εταιρεία courier είναι τα ΕΛΤΑ COURIER.

Για παραγγελίες προϊόντων που το συνολικό τους βάρος υπερβαίνει τα δύο (2) κιλά ή η διεύθυνση του παραλήπτη είναι εκτός Ελλάδας το κόστος αποστολής διαμορφώνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της εταιρίας courier.

Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε για το κόστος πριν την αποστολή.


2. Παραλαβή από το Κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από τα φυσικά μας καταστήματα. Στην περίπτωση που επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας απευθείας από αυτά, είναι σημαντικό να σας αναφέρουμε ότι θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά (e-mail) από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών για την πορεία της παραγγελίας σας.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.