Έγραψαν για εμάς… (Portal “fortunegreece.com”)

To portal “fortunegreece.com” στις 17 Οκτωβρίου 2016 έγραψε: “Αναμνηστικά και σουβενίρ «α λα Χάρβαρντ» από το ΕΚΠΑ”

Μπλουζάκια, στυλό, κούπες, αλλά και… γραβάτες και ομπρέλες, είναι μερικά από τα προϊόντα με το «brand name» του ΕΚΠΑ.

Μπλουζάκια, στυλό, κούπες, αλλά και… γραβάτες και ομπρέλες, είναι μερικά από τα προϊόντα με το «brand name» του ΕΚΠΑ. Από σήμερα, όλα αυτά, είναι πλέον διαθέσιμα και στο νέο ηλεκτρονικό πωλητήριο όπου κανείς μπορεί να επιλέξει και να αγοράσει τα αναμνηστικά που τον ενδιαφέρουν.

Ο κατάλογος μακρύς, και συνεχώς εμπλουτιζόμενος. «Πρεμιέρα» θα κάνουν σήμερα και τα ημερολόγια για το 2017, δύο τύπων, αναλόγως τη χρήση για την οποία προορίζονται: το ένα, κλασικό, επιτραπέζιο, για το γραφείο και το άλλο πιο… ευέλικτο, τύπου flex, μικρό, για να χωράει σε τσάντα.

Στο ηλεκτρονικό πωλητήριο, μπορεί κανείς να δει και να επιλέξει ποια αναμνηστικά θέλει και,με αντικαταβολή, του παραδίνονται με κούριερ σε όποια διεύθυνση δηλώσει. Εκτός του ηλεκτρονικού πωλητηρίου, πάντως, τα αναμνηστικά είδη διατίθενται και στο εκθετήριο στην είσοδο του Κεντρικού Κτηρίου του ΕΚΠΑ (Πανεπιστημίου 30), στα γραφεία της Εταιρείας Αξιοποιήσεως και Διαχειρίσεως της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ακαδημίας 52), στο Πολιτιστικό Κέντρο – Εντευκτήριο «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ», (Ακαδημίας 48 και Σίνα), στο Μουσείο Ιστορίας (Θόλου 5, Πλάκα), στην Ιατρική Σχολή (Μικράς Ασίας 75, Γουδή, κτήριο 13), ενώ σύντομα, θα ανακοινωθούν και νέα σημεία πώλησης.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Αφήστε μια απάντηση