Έγραψαν για εμάς… (Portal “neopolis.gr”)

To portal “neopolis.gr” στις 17 Οκτωβρίου 2016 έγραψε για εμάς: “Μετά το Harvard και το ΟΠΑ, έφτασε η σειρά του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο πριν λίγες ημέρες έφτιαξε το δικό του e-shop.

Το ΕΚΠΑ λανσάρει μέσα από το e-shop του, αναμνηστικά είδη με το χαρακτηριστικό του έμβλημα της θεάς Αθηνάς καθώς επίσης και με το λογότυπό του.

Αν το επισκεφθείτε, θα βρείτε μπλουζάκια, στυλό, κούπες, γραβάτες, τετράδια, ομπρέλες και πολλά άλλα προϊόντα με το «brand name» του ΕΚΠΑ.

Στο e-shop, μπορεί κανείς να δει και να επιλέξει ποια αναμνηστικά θέλει και, με αντικαταβολή, του παραδίνονται με κούριερ σε όποια διεύθυνση δηλώσει.

Εκτός του e-shop, πάντως, τα αναμνηστικά είδη διατίθενται και στο εκθετήριο στην είσοδο του Κεντρικού Κτηρίου του ΕΚΠΑ (Πανεπιστημίου 30), στα γραφεία της Εταιρείας Αξιοποιήσεως και Διαχειρίσεως της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ακαδημίας 52), στο Πολιτιστικό Κέντρο – Εντευκτήριο «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ», (Ακαδημίας 48 και Σίνα), στο Μουσείο Ιστορίας (Θόλου 5, Πλάκα), στην Ιατρική Σχολή (Μικράς Ασίας 75, Γουδή, κτήριο 13), ενώ σύντομα, θα ανακοινωθούν και νέα σημεία πώλησης.

Μπείτε στο https://gifts.uoa.gr/ και ξεκινήστε τα ψώνια σας!

Δείτε το άρθρο εδώ!

Αφήστε μια απάντηση